Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Tegelkachels.be Online informatie en prijsadvies voor het kopen van een tegelkachel.
Tegelkachels.be
banner image

Speksteenkachel: mogelijke stijlen

Een speksteenkachel past bij verschillende woonstijlen. Er zijn tegelkachels die zowel geschikt zijn voor landelijke als moderne woningen. Ontdek ze hieronder.

Interesse in een speksteenkachel? Ontvang vrijblijvend offertes op maat via de offertepagina

 

Speksteenkachels voor moderne woningen

In moderne woningen, zul je vooral ingebouwde versies vinden. Ze ogen strakker en storen het geheel niet. Ze zijn vaak rechtlijnig qua design. Hieronder zie je een moderne tegelkachel in een moderne woning. De ronde vorm past perfect in de stijl van de woonkamer. Het doorkijk glas maakt het extra gezellig. Door het speksteen blijft de warmte van de kachel langer behouden.

 

speksteenkachel in moderne woning

 

Speksteenkachel in landelijke woning

Vooral in landelijke woning zie je deze kachel vaak terug verschijnen. Ze passen perfect in woonkamers in de scandinavische stijl. Maar ook andere landelijke stijlen lenen zich perfect voor deze tegelkachel. De warmte van het toestel zorgt ervoor dat je je helemaal waant in de Scandinavische sfeer.

 

Offertes ontvangen?

Interesse in een speksteenkachel of ander type haard? Schakel een erkende vakman in en verzeker jezelf van een correcte plaatsing. Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat via onderstaand offerteformulier.